преземете фотографии и видеа на Instagram

Инстаграм Фото и видео симнувачот

Овде можете да ги симнете Instagram фотографиите и видеата онлајн директно за вашиот компјутер или вашиот Андроид мобилен уред
или iPhone бесплатно, Ви овозможува да преземате фотографии и видеа на Instagram, само за секунди.

Како да преземам фотографии на Instagram?

01. Копирајте го URL-то на фотографијата што сакате да ја преземете.
02. Вметни го URL-то на Instagram фотографија во полето на нашата алатка.
03. Притиснете го копчето за превземање.
04. Сликата сега ќе се појави и сè што треба да направите е да кликнете на копчето за превземање.

Како да преземам видеа од Instagram?

01. Копирај го URL-то на видео што сакате да го преземете.
02. Вметни го URL-то на Instagram видео во полето на нашата алатка.
03. Притиснете го копчето за превземање.
04. Видео сега ќе се појави, а сè што треба да направите е да кликнете на копчето за преземање.