Shkarkoni Fotot Dhe Videot E Instagram

Instagram Foto Dhe Video Downloader

Këtu mund të shkarkoni Instagram Photos And Videos Online direkt për PC tuaj ose Android Device juaj Android
ose iPhone për të lira, ju lejon të shkarkoni fotot dhe videot e Instagram-it, vetëm në sekonda.

Si ta shkarkoni fotot Instagram?

01. Kopjo URL-në e fotos që dëshironi të shkarkoni.
02. Paste URL-në e Instagram Photo në kutinë e mjetit tonë.
03. Shtypni butonin Shkarko.
04. Image do të shfaqet tani, dhe të gjithë ju duhet të bëni është të klikoni butonin Shkarko.

Si të shkarkoni Instagram Videos?

01. Kopjoni URL-në e videos që dëshironi të shkarkoni.
02. Paste URL e Instagram Video në kutinë e mjetit tonë.
03. Shtypni butonin Shkarko.
04. Video do të shfaqet tani, dhe të gjithë ju duhet të bëni është që të klikoni butonin Shkarko.